skip to Main Content

FOR VIRKSOMHEDER

SÅDAN FÅR DU HJÆLP

1Du ringer til Hovedstadens Rekrutteringsservice på 70 80 80 50 og fortæller om dit rekrutteringsbehov. Vi tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

2Vores konsulenter søger på tværs af jobcentre og A-kasser i hovedstadsområdet og identificerer egnede kandidater

3Vores dygtige konsulenter taler med kandidaterne og screener dem for at være helt sikre på, at de lever op til din virksomheds behov

4Vi sender dig CV’erne på de kandidater, som matcher dine behov, og som er både egnede og motiverede for at arbejde hos dig

5Du beslutter, hvem af kandidaterne du vil have til samtale. Herefter beslutter du, hvilke kandidater du gerne vil ansætte, hvornår og hvordan

6Efter lidt tid kontakter vi dig for at høre, om du har fået alle de medarbejdere, du har brug for, og om der er mere vi kan gøre for at hjælpe dig

REKRUTTERING

Virksomheder melder i stigende grad om mangel på arbejdskraft, mens der fortsat er mange ledige borgere, der ikke har fundet vej til job. Hovedstadens Rekrutteringsservice kan hurtigt finde din næste medarbejder.

Vi har et enormt netværk af kvalificerede kandidater. Vi samarbejder nemlig både på tværs af alle jobcentre og relevante A-kasser i hovedstaden, når vi skal finde den helt rette kandidat til din virksomhed. Vores konsulenter har en stor faglig indsigt i din branche og de kender arbejdsmarkedets behov. Vi kan derfor hurtigt hjælpe din virksomhed med at skabe vækst.

Vi sender dig hurtigst muligt CV’erne på de kandidater, som matcher dine rekrutteringsbehov, og som er både egnede og motiverede for at arbejde hos dig.

Vi tager altid en grundig snak med dig om din virksomheds rekrutteringsbehov. Skulle det ske, at vi ikke har en kandidat, der matcher din virksomheds specifikke behov, kan vi også hjælpe dig med opkvalificerende kurser, så vi er helt sikre på, at din virksomhed får den kandidat, der passer allerbedst.

Det koster dig ikke noget at rekruttere via os.

OPKVALIFICERING

Vi tilbyder opkvalificering af ledige til fagområder, der mangler arbejdskraft. Opkvalificeringen sker igennem relevante kurser af høj kvalitet. Kurserne udvikles i tæt samarbejde med virksomheder og brancheorganisationer, så vi er sikre på, at vores kandidater har de kompetencer, markedet efterspørger.

Et AMU-kursus (arbejdsmarkedsuddannelse) er den lediges vej til udvikling af kompetencer og værktøjer, der er rettet mod erhvervslivet. Den ledige kan tage opkvalificerende kurser indenfor forskellige brancher, fx i transport- og logistikbranchen, hvor den ledige kan blive opkvalificeret i fx godstransport, farligt gods eller kran- og varebil. I hotelbranchen kan ledige opkvalificeres inden for fødevarehåndtering som fx delikatessemedarbejder eller slagterassistent. Der findes også AMU-kurser i bygge/anlægsbranchen, hvor man fx kan blive opkvalificeret inden for kloakering eller rørlæggeri.

Kurserne bygger på faglighed og kvalitet, og opkvalificeringen foregår i praksis både ved klasseundervisning og praktisk erfaring. Indhold og omfang af kurserne tilpasses løbende den aktuelle udvikling på arbejdsmarkedet, så kurserne altid er relevante, ligesom mængden af kurser øges i perioder med stigende arbejdsløshed.

Vi hjælper jer med alt det praktiske.

ANSÆT EN LÆRLING

Behovet for at uddanne faglært arbejdskraft er stort. Hvis vi ikke uddanner flere faglærte, betyder det, at vi kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i fremtiden.

Det er altså en god investering i både samfund og i din virksomheds fremtid, når du opretter lære- og elevpladser. Selvom en elev eller lærling naturligvis kræver tid og opmærksomhed, især i starten af uddannelsen, oplever mange virksomheder hurtigt en økonomisk gevinst samt en positiv effekt af at få nye indspark og ekstra hænder til at tage fra.

Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) udbetaler tilskud til offentlige og private arbejdsgivere, der har udbetalt løn til elever under skoleophold og uddannelse.

VOKSENLÆRLINGE

Din virksomhed kan også oprette lærlingepladser for ledige over 25 år og få tilskud til lønnen. I kan både uddanne nye medarbejdere og opkvalificere nogle af jeres nuværende ansatte.

Har du brug for information om reglerne for ansættelse af lærlinge, kan du ringe til Københavns Erhvervshus på 33 66 33 33.

Back To Top