skip to Main Content

HVEM ER HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE?

Hovedstadens rekrutteringsservice samarbejder med virksomheder i hovedstaden om rekruttering og opkvalificering af ledige til brancher, der mangler arbejdskraft. Hovedstadens Rekrutteringsservice er en sammenslutning af 16 jobcentre i hovedstaden. Vi samarbejder både på tværs af alle jobcentre og relevante A-kasser i hovedstaden for at finde den rette kandidat til jobbet. Hovedstadens Rekrutteringsservice har også flere års erfaring med at opkvalificere ledige til brancher, der mangler arbejdskraft, herunder:

  • Bygge/anlæg
  • Transport, lager og logistik
  • fremstilling & Produktion
  • Industri &Life Science
  • Handicap Hjælpere / Chauffører

De 16 jobcentre i samarbejdet er Albertslund, Ballerup, Brøndby, Frederiksberg, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby-Dragør og Vallensbæk.

Hovedstadens Rekrutteringsservice har eksisteret siden 2015. Siden etableringen har Hovedstadens Rekrutteringsservice hjulpet mere end 2500 ledige kandidater til job i virksomheder i hovedstadsområdet.

Hovedstadens Rekrutteringsservice har siden 2015 opkvalificeret over 600 ledige kandidater, som efterfølgende er kommet videre i job.

TEAMET

Hanne Østergaard

Key Account Manager

Henrik Juul Kühn

Key Account Manager

Iben Nedergaard

Virksomhedskonsulent

Søren Geronne Christensen

Driftskoordinator

MANGLER DIN VIRKSOMHED KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT?

Send en kort besked med dit navn, telefonnummer og rekrutteringsbehov, og du bliver kontaktet af en af vores virksomhedskonsulenter hurtigst muligt

Back To Top