skip to Main Content

HVEM ER HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE?

Hovedstadens rekrutteringsservice samarbejder med virksomheder i hovedstaden om rekruttering og opkvalificering af ledige til brancher, der mangler arbejdskraft. Hovedstadens Rekrutteringsservice er en sammenslutning af 16 jobcentre i hovedstaden. Vi samarbejder både på tværs af alle jobcentre og relevante A-kasser i hovedstaden for at finde den rette kandidat til jobbet. Hovedstadens Rekrutteringsservice har også flere års erfaring med at opkvalificere ledige til brancher, der mangler arbejdskraft, herunder:

  • Bygge/anlæg
  • Transport, lager og logistik

De 16 jobcentre i samarbejdet er Albertslund, Ballerup, Brøndby, Frederiksberg, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby-Dragør og Vallensbæk.

Hovedstadens Rekrutteringsservice har eksisteret siden 2015. Siden etableringen i 2015 har Hovedstadens Rekrutteringsservice hjulpet mere end 1500 ledige kandidater til job i virksomheder i hovedstadsområdet.

Hovedstadens Rekrutteringsservice har siden 2015 opkvalificeret over 400 ledige kandidater, som efterfølgende er kommet videre i job.

TEAMET

Hanne Østergaard

Key Account Manager

Henrik Juul Kühn

Key Account Manager

Iben Nedergaard

Virksomhedskonsulent

Inge Harlung

Opkvalificeringskonsulent/ koordinator

Søren Geronne Christensen

Driftskoordinator

PROJEKTER

Hovedstadens Rekrutteringsservice har tre projekter. Midler og indsatser i projekterne er finansieret af eksterne projektmidler fra Styrelsen for arbejdsmarked og Rekruttering samt Region Hovedstaden.

Projekterne har til formål at styrke samarbejdet mellem jobcentrene, A-kasser og virksomheder i hovedstaden og skabe et fælleskommunalt samarbejde om rekruttering og opkvalificering på tværs af hele Sjælland.

MANGLER DIN VIRKSOMHED KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT?

Send en kort besked med dit navn, telefonnummer og rekrutteringsbehov, og du bliver kontaktet af en af vores virksomhedskonsulenter hurtigst muligt

Back To Top